Home

Cursussen en Workshops

In 2021 en 2022 gaan er weer een aantal cursussen en workshops van start. Wil je er bij zijn, reserveer dan snel je plekje. De cursussen biedt plek aan 7 tot maximaal 10 cursisten.

Meer informatie volgt spoedig

Workshop:

Kennismaken met fotografie. Kies jij hoe je de foto wilt maken of laat je de camera kiezen?  Krijg inzicht en controle over je camera en leer wat het effect is van de verschillende instellingen.
Tijdens deze cursus behandelen we de belichtingsdriehoek en leer je hoe je de gewenste belichting van je foto kunt instellen. We gaan oefenen met deze instellingen en leren zo hoe je een foto helemaal naar je eigen hand kunt zetten, eenvoudig door de gewenste instellingen te gebruiken.
De workshop duurt 4 uur. Om je opdrachten te kunnen uitvoeren is er een model aanwezig.
Je ontvangt verder een cursus boekje zodat je thuis zelf direct aan de slag kunt.
Koffie thee en wat lekkers is in de prijs inbegrepen.
Starttijd is 10:00, voor de dag workshop en 19:00 voor de avond workshop.

Kostprijs is: € 79,-per persoon. Kom je met z'n tweeën, dan krijg je € 4,- korting per persoon.

Cursus:

Deze cursus is een tweedaagse cursus voor mensen die al wat ervaring hebben met fotografie. De cursus bestaat uit twee delen:

  • deel 1. Gebruik van licht en licht eigenschappen en de toepassing voor de foto die je wilt maken. Na een korte theorieles ga je vooral zelf aan de slag met enkele opdrachten.
  • deel 2: Gebruik van kunst of flitslicht. We werken in de studio met studio flitskoppen maar we kijken ook naar de reportage flitsers en andere vormen van kunstmatige lichtbronnen.

Beide dagen zijn er modellen aanwezig waarmee je je opdrachten kunt uitvoeren. Tevens is er voldoende tijd om wat eigen foto's te maken.

Deze praktische cursus geeft je een arsenaal aan gereedschappen die je kunt toepassen als je gaat fotograferen. Ze zijn bruikbaar voor studio fotografie maar ook voor alle andere vormen van fotografie. Met deze kennis ga je goed voorbereid op weg. Omdat we met modellen werken gaan we ook kort in op de belangrijkste punten van visagie, poseren en communicatie met een model.
Verder leer je een aantal verschillende lichtopstellingen en leer je hoe je problemen die je met belichting hebt, op te lossen.

De cursus duurt 4 per sessie en wordt gehouden overdag op een zaterdag of, bij voldoende aanmeldingen op een donderdagavond.
Je ontvangt cursusmateriaal en alle informatie die je nodig hebt om zelf verder te kunnen oefenen.
Kostprijs is € 78,- per persoon dag. Boek je gelijk beide dagen dan is de prijs € 75,- per persoon per dag.
Groepsboekingen van meer dan 5 personen is mogelijk. Neem even contact op voor een prijsopgave.

Stuur ons even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.als je interesse hebt in een cursus of workshop. Direct aanmelden kan hier zodra de cursusdata bekend zijn.